IMG_20230322_151459

ΣΕΤ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

105,00 €

SKU προϊόντος: xri-1629

Ένα καταπληκτικό σετ κρυστάλλινων διακοσμητικών σε άριστη κατάσταση με υπέροχα σχέδια το καθένα αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι.
Άριστης ποιότητας , ταιριάζουν σε οποιοδήποτε σημείο τοποθετηθούν και αποτελούν μια ιδανική πρόταση δώρου που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις.
Ένα καταπληκτικό σετ κρυστάλλινων διακοσμητικών σε άριστη κατάσταση με υπέροχα σχέδια το καθένα αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι. Άριστης ποιότητας , ταιριάζουν σε οποιοδήποτε σημείο τοποθετηθούν και αποτελούν μια ιδανική πρόταση δώρου που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Χαρακτηριστικά 1 .μεγάλο βάζο με μπλε γραμμή σε όλο το μήκος του , με υπέροχες γραμμές πολύ εντυπωσιακό και πλούσιο . Το ύψος του είναι 28 πόντοι και φάρδος 11 πόντοι. 2. ένα ποτήρι στυλ κηροπήγιο με μπλε λεπτομέρεια ψηλό , πολύ εντυπωσιακό , μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν ποτήρι, διακοσμητικό και κηροπήγιο. Το ύψος του είναι 21 πόντοι και το φάρδος του 9,5 πόντοι. 3. Διακοσμητικό δελφίνι με υπέροχες λεπτομέρειες , μπλε βάση , σε όρθια στάση με κύματα και όμορφα πτερύγια. Το ύψος του είναι 16 πόντοι και το φάρδος 11 πόντοι.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.